Diensten

CyberXpert, uw partner in cyberbeveiliging

Beveiligingsaudit

Gebaseerd op internationale referenties zoals ISO, de gehele of gedeeltelijke beveiligingsaudit van uw IS, levert u een rapport met vermelding van uw sterke punten en vooral de zwakke punten met een helder en realiseerbaar actieplan.

ISO audit en implementatie

Zowel betreffende ISO27001/02/05… Onze diensten gaan van de audit Gap Analysis die bestaat uit het zien van verbeterpunten om certificering te verkrijgen tot de implementatie van standaarden.

Intrusietest

Door een pentest uit te voeren kunt u de doeltreffendheid verifiëren van de ingestelde processen en de beveiligingen en dit zowel op de interne als op de externe activa.
Neem contact op met ons voor onze volledige cataloog van intrusietesten. (Black Box, White Box, phishing, wifi….).

O365 Beveiligingsaudit

De migratie in O365 vereist de invoering van veiligheidspolissen. Wij realiseren specifieke beveiligingsaudits op de perimeters Exchanges, Sharepoint, Onedrive, Azure.

Managementdiensten

Het beveiligingsbeheer van uw IT- en OT-omgevingen 24/7

  • Kwetsbaarheidscan as a service
  • NDR as a service
  • EDR/XDR as a service
  • SOC as a service

Project Management

Het projectbeheer vraagt om specifieke competenties.
Meer dan enkel de kennis te hebben van de methodes voor projectbeheer (ITIL, Prince2…) is vaak ook een specifieke kennis betreffende de aangewende oplossing nodig. Onze deskundigen zijn u tot dienst zowel betreffende projecten van implementatie van oplossingen als van het proces.

CISO as a Service

Een gecertificeerde CISO begeleidt u in wat u wilt bereiken betreffende de beveiliging van uw activa. Onze consultants hebben de norm ISO 27001 perfect onder de knie. Op deze norm baseren zij zich om het veiligheidsbeleid van uw bedrijf te definiëren. Meer info..

Cyber SOC Strategie

Hoe starten met een begeleid beveiligingsproject?
U wenst de beveiliging van uw activa toe te vertrouwen aan een dienstpartner? Wij helpen u bij uw project van A tot Z. Van het ontwerp tot de realisatie u verzekerend dat alle geleverde diensten uw behoefte beantwoorden.

Antwoord op Cyberincident

Invoering van een Cyberbeveiligingspolitiek met actieplannen om aanvallen te bestrijden(phishingRansomware..). Onze teams staan u bij om snel te reageren op een cyberaanval van uw systemen.
RHEA

Ons team van deskundigen staat klaar om u te begeleiden in uw projecten.

solutions
consultance

Neem nu contact op met ons voor al uw vragen

Onze partners worden zorgvuldig geselecteerd

CyberXpert vous propose son expertise pour la mise en conformité RGPD.